Rezervare online

Cum faci o rezervare la noi?
1. Completează formularul de rezervare de mai jos. După completare, formularul se generează automat către e-mail-ul nostru și e-mail-ul dvs. (verificați și în SPAM).
Vă rugăm să așteptați confirmarea din partea noastră a disponibilității prin mail sau telefon.

2. După completarea formularului de mai jos aveți 2 zile lucrătoare la dispoziție pentru plata unui avans de 30% din valoarea totală cu textul “cazare: numele dumneavoastra și perioadă (exemplu: cazare Ilie Andrei 01.12-05.12.2022)”, în contul BRD: RO11BRDE220SV76832832200 sau BT: RO30BTRLRONCRT0489089801 titular cont: S.C. FOMAR SPORT S.R.L. Lupeni, CUI: RO 34504711.  , Sediu: Mun. Lupeni, HD.  Restul de plata se achita la sosire numerar sau tichete/carduri de vacanta.

Plata avansului reprezintă acordul dumneavoastra cu termenii din formular și garanția rezervării. Menționăm că avansul plătit nu se returnează, dar el poate fi distribuit catre o perioadă viitoare respectând regulamentul din formular.

* In Statiunea Straja, accesul cu masina in timpul sezonului de iarna este interzis. Masinile se lasa in parcarile statiunii, de unde urcati fie cu telegondola, fie cu firmele de transport (contactati-ne pentru detalii).

Rezervare camere

Puteti alege numarul de camere pe care le doriti din selectia de mai jos. Puteti selecta un singur tip de camera sau mai multe, in functie de grupul pe care il aveti.
Atentie: Selectarea activitatilor implica costuri suplimentare. Pentru a vedea tarifele mergeti la pagina de activitati aici.
Informatii suplimentare pe care trebuie sa le stim despre preferintele dvs. referitoare la cazare sau intrebari.